Dejvisovo "ne" Lejkersima!

Autor:

Sport

07.01.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Los Anđeles Lejkersa Entoni Dejvis odbio je da produži saradnju sa tom ekipom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis

Kako saznaje novinar Jahua Kris Hejns, Lejkersi su ponudli Dejvisu produžetak saradnje na četiri godine vredan maksimalnih 146 miliona dolara.

Dejvis je, navodi se, odbio da u ovom trenutku produži saradnju sa "jezerdžijama" jer želi da postane neograničeno slobodan agent ovog leta.

"Obrva" za narednu sezonu ima zagarantovan ugovor na 28,7 miliona dolara, ali neće ni tu opciju iskoristiti već će postati slobodan agent.

Mišljenje stručnjaka nije da Dejvis želi da napusti Los Anđeles, već da želi da se fokusira samo na trenutnu sezonu i da na kraju nje potpiše petogodišnji maksimalni ugovor na 202 miliona dolara.

Podsetimo, 26-godišnji superstar je sredinom prošle sezone zatražio trejd iz Nju Orleansa kako bi igrao sa Lebronom Džejmsom i letos prešao u zamenu za, pored ostalog, Brendona Ingrama, Lonza Bola i Džoša Harta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading