Tomas: Zbog dolaska u Partizan odbio sam evroligaše!

Autor: Sport klub, Republika

Sport

07.01.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rašon Tomas otkrio je zanimljivu priču oko dolaska u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Rašon Tomas

Tomas se letos preselio u Beograd iz Italije i trnutno je jedan od najboljih igrača crno-belih. On je rekao da je odbio ponude evroligaških klubova zbog Partizana, ali nije ulazio u detalje.

- Nije tajna da sam odbio ponude dva evroligaška tima da bih mogao da dođem u Partizan, mada ne mogu da kažem koja dva. Imao sam duge razgovore sa trenerom Trinkijerijem, oni su bili ključni. Trener je mnogo razgovarao i sa mojim agentima. Objašnjavao mi je kako bih mogao da napredujem kao igrač i doprinesem klubu. On je bio ključni razlog zbog kojeg sam se opredelio za Partizan - izjavio je Tomas za "Sport Klub".

Amerikanac koji igra na poziciji krilnog centra otkrio je šta mu je tačno Trinkijeri rekao.

- Ma koliko evroligaški klubovi govorili da te žele, ja te želim više’, govorio je. I gledao je svaku moju utakmicu i objasnio mi je. To mi je dalo do znanja da me zaista želi u Partizanu. Osim toga, upoznao sam se sa bogatom košarkaškom, ali i navijačkom kulturom među Partizanovom publikom. Otud i moj izbor da ovde potpišem dvogodišnji ugovor - dodao je Tomas.

Tomas ove sezone ima prosek od 13 poena i šest skokova u Evrokupu, dok u ABA ligi ima prosek od 13,6 poena i pet uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading