Bogdan menja klub, ali ostaje u Kaliforniji?

Autor:

Sport

07.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento je jedan od klubova koji bi mogao da bude uključen u trejd Kajla Kuzme iz Lejkersa, prenose američki mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Konkretno, vest je servirao ugledni košarkaški novinar Mark Stajn, dobro upućen u prilike na NBA pijaci i potencijalnim trejd pregovorima, pa tvrdi da su Kingsi opcija u poslu u kojem je glavni akter šuter Lejkersa.

Pored Lebrona i Dejvisa Kuzma nema dovoljno prostora ove sezone, te se promena sredine nameće kao prirodno rešenje, ali zauzvrat će Lejkersi tražiti igrača jednakih kvaliteta i sličnih karakteristika - izrazitog šutera.

U slučaju da Sakramento bude ta druga strana u pregovorima, igrač koji odgovara opisu je Bogdan Bogdanović.

Trejd Lejkersa i Kingsa nagovestio je Stajn pozivajući se na svoje izbore.

- Sakramento je među ekipama koje žele da privuku Lejkerse u pregovore za trejd Kajla Kuzme. Kingsi su svesni da bi u tom slučaju kao deo trejda morali da uključe šutera Bogdana Bogdanovića, za početak - kaže Stajn.

Bogdan je ove sezone pomalo u zapećku iako ima dobre brojke, sa 14.5 poena u proseku i te kako je važan šraf u igri tima Luka Voltona, koji, ipak, trenutno ne vidi Srbina među starterima.

Poznato je da Bogdanović na leto postaje ograničeno slobodan agent što će ga staviti u poziciju da sasluša ponude, a biće ih, i eventualno se odluči za neku od njih, osim ako ga prethodno Lejekrsi ne uzmu.

Trejd "dedlajn" u NBA traje do 8. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading