Radonjić dobio otkaz!

Autor:

Sport

06.01.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić više nije trener Bajerna.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Bavarci su odlučili da raksinu saradnju sa najtrofejnijim trenerom u istoriji Crvene zvezde.

Tim iz Minhena je ove sezone neprikosnoven u Bundesligi (14:0), ali čelnicima Bajerna saigurno nisu bili po volji loši rezultati u Evroligi. Bajern je bio neprepoznatljiv na gostovanjima, videlo se to i u nedavnom okršaju sa Crvenom zvezdom, koji je srpski šampion dobio prilično ubedljivo – 93:63. Ipak, odluka rukovodstva Bajerna jeste pomalo čudna, jer je Radonjić iza sebe imao solidne rezultate. Čak i više od toga. 

Kao trener Bajerna Dejan Radonjić je osvojio dve titule šampiona Nemačke. Prošle sezone Bavarci su bili sjajni u Evroligi (16:14), međutim ove godine nije došlo do iskoraka. Posle prvog kruga elitnog klupskog takmičenja Bajern nije konkurentan za plasman u plej-ofu. Ostvarili su šest pobeda.

Dejana Radonjića će na klupi Bajerna privremeno zameniti Oliver Kostić, njegov dosadašnji pomoćnik.

Bajern je promovisao Radonjića u šefa stručnog štaba 2. aprila 2018. godine. Došao je umesto Aleksandra Đorđevića i ispunio dobar deo zadataka pretpostavljenih. Međutim, izgleda da Radonjić nije mogao da zamaskira rupu nastalu odlaskom Stefana Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading