(VIDEO) Partizan KONAČNO doveo centra: Iz Italije stiže američka zver!

Autor:

Sport

03.01.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centar trebalo bi da bude nova akvizicija Partizana pred početak druge faze Evrokupa. Na zvaničnom sajtu KSS zaveden je kao registrovani igrač crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Partizan pojačava unutrašnju liniju!

Na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije (KSS) vidljivo je da su crno-beli registrovali Džamala Meklina (31, 203cm), dosadašnjeg košarkaša Dinamo Sasarija, koji bi trebalo da postane zvanično njihov član nakon lekarskih pregleda.

U pitanju je iskusni Amerikanac koji igra na mestu "petice", može da pomogne i na "četvorci", što je baš ono što je Ostoja Mijailović i najavljivao prethodnih sedmica.


Meklin se već nekoliko dana spominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, ali je problem "pravio" ugovor koji je imao sa klubom sa Sardinije, što je, čini se, u međuvremenu rešeno.

U pitanju je izuzetno snažan košarkaš koji je već dugo u Evropi. Studirao je na koledžima "Tulsa" i "Ksavijer", nije izabran na draftu 2011. godine, pa je svoju profesionalnu karijeru počeo u Belgiji igrajući za Leven i Ostende.

Brzo su ga primetili skauti Bona, a potom je napravio iskorak u karijeri potpisavši za Albu u leto 2014. godine kada je prvi put zaigrao u Evroligi.

Bio je odličan i dve sezone u Armaniju, dok je igrao i za Olimpijakos, Lokomotivu i na kraju Sasari.


Partizan je dugo tražio pojačanje na mestu centra posle rastanka sa Artsjomom Parahovskim, a angažovanje će uslediti baš pred početak druge faze Evrokupa koja je na programu već sledeće nedelje kada crno-beli dočekuju Virtus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading