(VIDEO) "Morača" prazna čekala Zvezdu!

Autor:

Sport

30.12.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je jasno, još tokom ranog popodneva, da derbi susret 13. kola Jadranske lige između Budućnosti i Crvene zvezde neće biti odigran u zakazanom terminu. Bilo kakve ndoumice razrešila je vest da će predsednik regionalnog i srpskog šampiona Nebojša Čović odžati konferenciju za medije u 16:30. U tom terminu crveno-beli je već trebalo da budu u Morači.

RepublikaFoto: Starsport
Varvari

Kao što se moglo naslutiti igrači Budućnosti i službena lica su odradili protokol. Plavi su odradili zagrevanje, a arbitri podbacili loptu tačno u 18 časova kada je meč trebalo da počne.

U najvećoj podgoričkoj dvorani bilo je oko 500 navijača, najviše u kopu Varvara, koji su verovali do poslednjeg trenutka da će utakmica biti odigrana.

Međutim, beogradski tim se nije pojavio na parketu. Arbitri Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić su se potom povukli u svlačionicu... Videćemo kakav će biti epilog.

 

 

Od pojedinaca, u hali "Morača" među viđenijima bio je Duško Marković, premijer Crne Gore i jedan od ljudi koji su udarili na slobodu SPC u Crnoj Gori.

Hoće li meč biti registrovan službenim rezultatom (20:0) za Budućnost, ili će postupak tek biti otvoren....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading