Tinkijeri: Da kucnem u drvo...

Autor:

Sport

29.12.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio je Partizan uspešno 2019. godinu, crno-beli su trijumfom od 81:62 uspeli da se osvete Primorskoj za poraz u prvom delu sezone i da tako raspoloženi dočekaju 2020. godinu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trener Andrea Trinkijeri se na konferenciji za medije prvo osvrnuo na utakmicu.

- Čestitam Primorskoj na dobroj igri u teškoj situaciji. Sve moje sportsko poštovanje. Nema puno da se kaže više. Utakmica k´o utakmica. Bili smo dovoljno dobri u odbrani, imali smo nekoliko momenata kada nismo dobro čitali, ali smo na kraju uvek vodili. Kada nam je pala koncentracija oni su se vratili, pa smo opet napravili dobru prednost. Idemo dalje, nema puno da se priča- rekao je Trinkijeri.

Kraj je godine, podvlače se crte... Kakva je atmosfera u timu, kakvo je zdravstveno stanje u ekipi?

- Sve tu to stvari koje sami možete da vidite. Prvo, ovo je poslednja utakmica u 2019. godini. Želim svima mnogo sreće, navijačima, svima. Bez sreće se ništa ne može u životu. Radimo, nismo imali teške utakmice u poslednjih mesec dana i to nam nije pomoglo da držimo tenziju i koncentraciju. Ali, ekipa radi. Kondicija je baš dobra. Uspevamo da rotiramo po 10 - 12 igrača na svakoj utakmici i tako pokušavamo da bežimo od povreda koje svi timovi imaju. Atmosfera je OK, kako treba da bude- rekao je Trinkijeri.

Na pitanje o povredama, Trinkijeri je samo "kucnuo u drvo" i time sve objasnio.

Trener gostiju, Andrej Žakelj, nije imao šta da zameri svojim igračima...

- U situaciji u kojoj smo, igrači daju maksimum. Imamo problema sa treningom, nema nas dovoljno. Ovo su momci koji su ekipa. Kada smo igrali kao ekipa, bili smo solidni. Kada smo počeli da igramo individualni, Partizan je to kaznio- rekao je Žakelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading