Milove ustaše spremaju nezapamćene incidente: Tajna policija Crne Gore ubacuje svoje agente da glume navijače Zvezde i izazovu krvoproliće!

Autor: Crnogorski mediji

Sport

29.12.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde trebalo bi da se odigra u ponedeljak u Podgorici. Ipak, odigravanje susreta je i dalje pod znakom pitanja zbog turbulentnih dešavanja koji potresaju Crnu Goru.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
U Podgorici neće biti mirno kao u Beogradu

Kako saznaju crnogorski mediji u bezbedonosnim krugovima se spekuliše da bi na utakmici moglo da dođe do velikih incidenata, za koje bi okrivljena bila srpska strana.

Oni dalje prenose da bi u halu Morača bili ubačeni "navijači" Crvene zvezde od strane tajne policije Crne Gore. Ovakve informacije stigle su i do srpskih bezbedonosnih službi.

Scenario je smislila tajna policija Crne Gore, kako bi se u ovoj teškoj situaciji koju pogađa državu prst sumnje uperio u Srbiju. 

Grupe navijača Crvene zvezde iz Podgorice u već obavile niz sastanaka sa svojim članovima kako bi se uzdržali od bilo kakvih incidentih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading