Sramotna odluka potvrđena: Bez najboljih sudija u utakmici koja će biti više od sporta!

Autor:

Sport

29.12.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima unazad u regionalnim košarkaškim krugovima vrtele su se priče o tome ko će deliti pravdu u predstojećem derbiju Jadranske lige u Morači između Budućnosti i Crvene zvezde. Spekulacije su se obistinile i novi okršaj sadašnjeg i bivšeg šampiona neće suditi arbitri najvećeg kvaliteta u regionalnom takmičenju. Na parket dvorane u Podgorici istrčaće dvojica Slovenaca i jedan Bosanac, odnosno Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić, stoji na zvaničnom sajtu ovog takmičenja.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Detalj sa prethodne utakmice Crvene zvezde i Budućnosti u Beogradu

Podsetimo, finale Jadranske lige u kojem je Crvena zvezda uzela titulu Budućnosti prošlo je u znaku mnogobrojnih incidenata, koji su ostavili gorak ukus u ustima. Posle dve utakmice u Podgorici odigrane u teškim, gotovo nemogućim uslovima dogodila se majstorica o kojoj se i danas priča...

Nekoliko meseci kasnije prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan čak je poručio čelnicima Crvene zvezde da će im “sve biti vraćeno“, zbog čega je atmosfera pred nastupajući meč odavno uzavrela. 

Na sve to, meč ima izuzetno veliki značaj pošto bi se Crvena zvezda brejkom potpuno vratila u život i bila u situaciji čak i da napadne vrh tabele do kraja ligaškog dela prvenstva.

Zanimljivo, Majkić je bio jedan od sudija u trećem susretu i majstorici, dok je Petek delio pravdu u četvrtom meču pomenutog finala odigranog u aprilu.

Utakmica 13. kola na programu je u ponedeljak od 18 časova, uz direktan prenos na televiziji Arena Sport. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading