Zvezdina fanstastična igra naterala Plazu da se izvinjava svojim navijačima!

Autor:

Sport

28.12.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Zenita u Evroligi, a trener tima iz Rusije Đoan Plaza morao je da uputi izvinjenje navijačima ovog kluba.

RepublikaFoto: youtube.com/Unicaja Baloncesto
Đoan Plaza

- Moramo da se izvinimo našim navijačima koji su putovali do Kazanja 20 sati. Zaslužili su bolje. Celu utakmicu smo se borili protiv ekipe koja uvek nađe neko rešenje, potpisali su nove igrače. Ali, nismo igrali našu košarku. Pustili smo da dvojica protivnička košarkaša postignu 44 poena, što je 75 odsto ukupnih njihovih poena. Dali smo im previše poklona. Čak i na kraju kada smo mogli da izjednačimo, napravili smo mnogo glupih grešaka - izjavio je Plaza.

Španac je nastavio u istom stilu.

- Istina je da smo utakmicu izgubili u napadu jer dozvoliti timu kao što je Crvena zvezda da postigne samo 65 poena je dobar učinak. Ali u napadu nismo uradili ono što smo se dogovorili - zaključio je španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading