Marinković: Prelepo je igrati EL, a Željko je san svih igrača

Autor:

Sport

27.12.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji bek Partizana Vanja Marinković pričao je o svojoj prvoj sezoni u Evroligi, ali i nekim drugim temama u intervjuu za španske medije.

RepublikaFoto: Starsport
Voleo bi da zaigra za Željka

– Mislim da je dobra sezona za nas. S obzirom na to da mi je 22 godine i da mi je ovo pri put da igram u Evroligi, osećam se prelepo – kazao je Marinković.

Na pitanje da li je za njega bio zainteresovan Fener rekao je da nije upoznat sa time, ali da bi naravno voleo da sarađuje sa Željkom Obradovićem.

– Pitajte bilo kog igrača iz Evrolige, svi bi želeli da rade sa Željkom. Igranje za Željka je zaista specijalno. Mislim da će vratiti Fener ponovo na vrh – rekao je Marinković.

Na kraju je istakao da mu je krajnji cilj da jednog dana zaigra u NBA ligi, gde je draftovan od strane Sakramento Kingsa.

– Čujem se sa Bogdanom, jer sam igrao sa njim u Partizanu. Bjelicu poznajem sa letnjih priprema i zaista bi bilo odlično da nekada zaigramo zajedno. Ovde sam još dve-tri godine, pa ćemo da vidimo. Moj san je da igram u NBA ligi – završio je Marinković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading