Štimac odmah razgalio "Delije": Daćemo sve od sebe da budemo bolji, boriću se kao da mi je poslednja utakmica!

Autor:

Sport

26.12.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaganja šefa stručnog štaba Crvene zvezde, Dragana Šakote, novinarima se obratio Vladimir Štimac, povratnik i ljubimac navijača Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Štimac

- Pratio sam Zvezdu ove sezone i pre dolaska, ovo je jako teška sezona, jer ima taj Olimpijski turnir, pa utakmice idu kao na traci i uopšte nije lagano izdržati taj tempo, trenirati i spremiti se za sledeću utakmicu. Zvezda je za sada tu gde jeste, a daćemo sve od sebe da budemo bolji. To je ono što kažem, biće borbe sigurno. Imamo odlične igrači, srećan sam što ću biti deo ove ekipe. Spreman sam i to sam rekao treneru, stavio sam se na raspolaganje. Ako on želi i ako otputujem u Rusiju sigurno ću dati sve od sebe, boriću se kao da mi je poslednja utakmica, kao što svaku igram - rekao je Štimac.

Ekipa putuje u Kazanj u četvrtak u 17 časova, a nakon četvoročasovnog leta, odradiće u četvrtak ujutru trening u dvorani Uniksa u Kazanju.


Povratak u Beograd planiran je odmah nakon utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading