Sada više nema prepreke za povratak u Zvezdu: Štimac završio saradnju sa Fenerom!

Autor:

Sport

23.12.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Štimac više nije košarkaš Fenerbahčea. To znači da sada ne postoje prepreke da Štimac pređe u Crvenu zvezdu kao što se najavljivalo da bi to mogao da bude slučaj.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac

Srpskom centru je ugovor sa istanbulskim velikanom isticao 25. decembra, ali su dve strane odlučile da saradnju završe nekoliko dana ranije.

Fenerbahče se na svom zvaničnom sajtu zahvalio Štimcu na doprinosu u žuto-crnom dresu.

- Ugovor između Vladimira Štimca, koji je igrao na početku sezone za naš klub, i imao važan doprinos u tom procesu, sada je završen. Naš uspešni igrač će nastaviti karijeru u drugom timu. Zahvaljujemo se Štimcu na svemu, želimo mu mnogo uspeha u budućnosti - istakao je Fenerbahče na svom zvaničnom sajtu.

Sada je sve izvesnije da će se Štimac vratiti u Crvenu zvezdu. On je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 4,6 poena po meču za 10 minuta na parketu.

Štimac je do sada nosio crveno-beli dres od 2008. do 2010. godine, kada je ekipa Svetislava Karija Pešića izgubila u majstorici domaćeg prvenstva od Partizana. Zatim je bio deo Radonjićevog tima koji je tokom sezone 2015/16 imala sjajan učinak u Evroligi i malo joj je nedostajalo da uđe u plej-of.

Ukoliko ponovo dođe u Zvezdu, Štimac će biti novo pojačanje na visokim pozicijama posle Marka Jagodića Kuridže koji je nedavno obukao crveno-beli dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading