KKCZ o zvužducima Čoviću i Gistu: Ako mislite da ste anonimni – pogrešili ste!

Autor:

Sport

21.12.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena Zvezda ostvarila je pobedu nad Olimpijakosom u Evroligi, ali je trijumf ostao u senci nekih nemilih scena.

RepublikaFoto: Starsport
Saopštenje sa Malog Kalemegdana

Jedan deo navijača beogradskog kluba zviždao je nekim prvotimcima, a uz to se pojavio transparent upućen Nebojši i Filipu Čoviću, koji je brzo sklonjen iz hale.

KK Crvena Zvezda se povodom ovoga oglasila saopštenjem koje prenosimo.

- Veliku mrlju na ovu pobedu bacilo je odvratno ponašanje nekoliko organizovanih manjih grupa pojedinaca koji su zviždali pojedinim igračima naŠeg tima, Filipu Čoviću i Džejmsu Gistu.

- Ovom prilikom kao klub najoštrije osuđujemo ponašanje instruiranih i organizovanih manjih grupa pojedinaca koji očigledno smatraju da su iznad kluba i koji konstantno stvaraju negativnu atmosferu na našim utakmicama, zvižde pojedinim igračima koji svojim ponašanjem ničim nisu izazvali niti zaslužuju takvu reakciju. Već nedeljama ukazujemo da su ti pojedinci organizovani, zna se i od koga i za koga, sa ciljem da ruše klub, šire defetizam i dezinformacije, sakrivajući se iza nekakve navodne želje da pomognu Crvenoj zvezdi. Te i rezultate takvih smo videli pre 2011. kada se Crvena zvezda gotovo ugasila.Neki od njih, sada vode pojedine portale i medije. Rezultat svega je „atmosfera“ u kojoj je stvoren ogroman pritisak na igrače Crvene zvezde, u kojoj se zviždi i ironično aplaudira „svojim“ igračima???

Sada je već postalo očigledno da to rade organizovane ubačene grupe, prvo one kojima je interes iz nekih drugih tabora da sruše ovakvu Crvenu zvezdu, ali tu ima i onih „lojalnih Zvezdaša“ koji ne mogu da istrpe „ godine Crvene zvezde“ i čine sve da sruše klub koji je uspeo da se vrati na mesto koje zaslužuje nakon godina u kojima je bio devastiran i sveden na nivo pukog epizodiste. Ovo što se dešava danas je samo finale medijske kampanje u pojedinim medijima, za koje se dobro zna čiju „mrežu“ predstavljaju i za čije interese rade. Zato pozivamo sve dobronamerne Zvezdaše da na takve provokacije za koje imamo sve podatke, i koje ćemo prezentirati javnosti uskoro, ne nasedaju, već da takvim pojedincima uskrate mogućnost da budu u hali, destabilizuju klub na ovaj način stvarajući atmosferu koji predstavlja sramotu svih nas. Ova epizoda samo predstavlja vrhunac davno zamišljenog plana da se konačno i nepovratno destabilizuje klub. Uglavnom su „anonimni“. Međutim, ako misle da su anonimni, pogrešili su.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading