Šakota upozorava: Pravljeni su za velike stvari!

Autor:

Sport

19.12.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegova ekipa mora da odigra pametno protiv Olimpijakosa u 15. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

- Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari, igraju samo Evroligu, dovoljno je pogledati roster. Očigledno nisu ispunili očekivanja, ali gledajući potencijal imaju sve što treba. Mogu da dobiju svakoga, što su i pokazali u nekoliko navrata. Sa druge strane, imamo dve utakmice u dva dana i to je problem koji ne može da predvidi kako će ekipe odigrati ovu utakmicu. Naš cilj je da odigramo bolje i pametnije i napredujemo kao tim, što je glavni cilj - rekao Šakota za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić izjavio je da dobro poznaju grčku ekipu.


- Olimpijakos dobro poznajemo, znamo i odakle preti najveca opasnost. Osovinu predstavljaju iskusni grčki igrači Spanulis, Printezis, Papanikolau. Tu je sada i Koniaris, uz našeg reprezentativca Milutinova koji je među najboljim centrima Evrope. Ove godine dobro igra i Brendon Pol. Igrali smo sa njima dve prijateljske utakmice pred početak sezone, ali sada izgledaju drugačije. Promenili su trenera i nakon velikog preokreta protiv Himkija, sigurno u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Međutim, verujem da možemo da odigramo dobro, na prvom mestu čvrstu odbranu i uz podršku sa tribina verujem da možemo do šeste pobede - rekao je Dobrić.


Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se sutra od 19 sati u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading