Od Primorske neće ostati ni dugmići: Još jedan odlazak iz Kopra!

Autor:

Sport

19.12.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara pripremaju se za utakmicu protiv Cibone koja je na programu u nedelju, a u međuvremenu, novi član Barana je postao Lens Heris (35).

RepublikaFoto: Koper Primorska/Ziga Mikeli
Lens Heris i Jaka Blažič

Iskusni Amerikanac je protekle dve sezone branio boje Primorske, a pre toga igrao je u Francuskoj, Turskoj, Rusiji, Italiji, pa čak i u Igokei u sezoni 2010/11.

I ove sezone bio je jedan od najboljih igrača tima iz Kopra, ali su usledili finansijski problemi, pa je Lens postao slobodan agent, što nije promaklo upravi Mornara.

Eksplozivni bek biće sigurno biti veliko pojačanje za Mornar, ali je izvesno da neće moći da igra protiv Cibone. Nije potvrđen datum debija Herisa u dresu Barana, ali je jasno da će u nastavku sezone biti velika snaga Mornara u borbi za plasman u sam vrh ABA lige.

Meč između Mornara i Cibone na programu je u nedelju od 18 časova. U slučaju pobede, Barani bi stigli do skora 7-5 i učvrstili poziciju među sedam najboljih timova Lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petrovic

19.12.2019 16:45

I Jurica Golemac je presao u Buducnost iz Podgorice, Sisko ide u Olimpiju