Mega dovela ogromno pojačanje!

Autor:

Sport

18.12.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Mega Bemax je doveo još jedno pojačanje za nastavak takmičenja u ABA ligi pošto je potpisao ugovor sa američkim igračem Kendrikom Perijem.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Novi igrač Mege igra na pozicijama jedan i dva, a to mu neće biti prvo iskustvo u ABA ligi pošto je prethodno nastupao za Karpoš Sokoli u sezoni 2016/17. Peri će priliku za svoj debi imati na gostovanju Cedeviti Olimpiji u subotu od 17 časova.

Peri je rođen 23. decembra 1992. godine, visok je 183 centimetara i igra na pozicijama 1 i 2. Posle četiri godine u NCAA, tokom kojih je igrao za Jangstaun Stejt, profesionalnu karijeru je započeo 2014. godine igrajući za Sidnej Kings iz Australije. U karijeri je još nastupao za Ajova Enerdži u Razvojnoj ligi, mađarski Kormend, makedonski Karpoš Sokoli, mađarski Solnok da bi najbolje igre pružio prošle sezone u Nižnjem iz Novgoroda. Za taj klub je u VTB ligi u proseku imao 16,2 poena i 6,.8 asistencija, dok je u FIBA Ligi šampiona u proseku beležio 15 poena, 5,6 asistencija i 4 skoka. Ovog leta je potpisao za francuski Levaloa Metropoliten, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč.


- Veoma sam uzbuđen što ću ove sezone igrati za Megu. Tim je pun mladih talenata i učiniću sve sa svoje strane kako bih pomogao. Ovo je takođe odlična prilika da pokažem da sam se oporavio od povrede kolena koju sam pretrpeo prošle sezone. Veoma sam uzbuđen što sam deo ovog programa i uz pomoć trenera, stručnog štaba i saigrača, daću sve od sebe da pomognem klubu, kroz treninge i utakmice - izjavio je Peri, koji već trenira sa novim saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading