Šakota bi da oteža posao CSKA, Lazić priča o alarmantnom stanju!

Autor:

Sport

17.12.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragon Šakota nada se da će njegov tim otežati posao aktuelnom šampionu Evrolige ekipi CSKA.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Crveno-beli su otputovali u Moskvu gde ih u sredu očekuje utakmica 14. kola Evrolige sa ekipom CSKA. 

- CSKA je prvak Evrope. Nije velika razlika u odnosu na tim od prošle sezone. Po rezultatima može da se kaže da su trenutno slabiji, ali to ne znači da neće dosegnuti formu iz prošle godine kada su bili najbolji na Fajnal foru. Analizirajući igru, oni su ekipa koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavljaju model ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali ćemo i mi probati da im posao otežamo - rekao je Šakota.

Srpski šampion je u Rusiju otišao posle poraza od Zadra u ABA ligi.

- Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi - istakao je kapiten Branko Lazić. 

 - Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra,nadam se da ćemo odreagovati, da ćemo se konačno dozvati pameti jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata. Dakle, prva želja je da odigramo kako treba da igramo, i ako se ukaže prilika da je iskoristimo za pobedu. CSKA je ekipa koja igra redovno F4, uz to igra na domaćem terenu. Moraćemo da odigramo zaista snažnu, pametnu i timsku odbrani kako bismo imali čemu da se nadamo.

Ovo će biti osmi međusobni susret dva kluba u Evroligi, moskovski “armejci” trenutno vode 6-1 u pobedama. 

Meč se igra u 18 časova u Megafon Areni u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading