Lazić: Velika sramota i nepoštovanje prema Zvezdi

Autor:

Sport

15.12.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde još jednom su razočarali svojom igrom u ABA ligi pošto su poraženi od Zadra 78:76 na gostovanju.

RepublikaFoto: Starsport
Sjajni defanzivac je razočaran igrom svog tima

Posle ovog meča kapiten crveno-belih Branko Lazić bio je izuzetno nezadovoljan prikazanim.

- Jako loše, iskreno bez energije koju pokazujemo na kratke momente. Bez neke želje, igramo kao da očekujemo da ćemo da pobedimo jer smo evroligaški tim – rekao je on i čestitao Zadru na pobedi.

- Čestitke Zadru na pobedi, pokazali su da više žele pobedu od nas. A zašto je to tako treba svi redom da se zapitamo i da vidimo da li uopšte zaslužujemo da budemo tu posle ovakvog starta sezone. Ovo je jedna velika sramota i nepoštovanje prema klubu, prema ljudima oko kluba i prema sebi. Nismo iskreni i nismo svesni gde se nalazimo – smatra Lazić.

Boriša Simanić je sa 16 poena bio najbolji pojedinac u timu, ali se nije osvrtao na svoj učinak.

- Mislim da nismo imali dovoljno energije, nismo uspeli da se odvojimo i shvatili smo olako ovu utakmicu, dobili smo šamar. Okrenućemo se narednim utakmicama – rekao je visoki krilni centar.

On je takođe manjak energije naglasio kao ogroman problem ovog tima ove sezone.

- Mi smo znali da je to odlična ekipa, nismo došli ovde sa mišlju da smo već pobedili. Nismo imali dovoljno energije i poraženi smo. Teško je, svaka tri dana imamo utakmicu i nema vremena za padanje – kaže Simanić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading