Zadar šokirao Zvezdu, Beron i Čović promašili za produžetak!

Autor:

Sport

15.12.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Zadra rezultatom 78:76 na gostujućem terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Boriša Simanić je bio najbolji u redovima Zvezde

Izabranici Dragana Šakote su odigrali jako loš meč i udaljili su se od mesta koje vodi u plejof ABA lige.

Crveno-beli su u celoj prvoj četvrtini dominirali i završili su je sa šest poena prednosti. Ipak jako loša odbrana šampiona ABA lige u drugoj četvrtini bila je uzrok preokreta. Zvezda je primila 29 poena u drugih 10 minuta i Zada je na odmor otišao sa prednošću od tri poena.

Crveno-beli su odlično počeli drugo poluvreme i poveli, ali je Zadar uspeo da se vrati i u poslednjih 10 minuta se ušlo sa rezultatom u egalu. Jedna serija je Crvenu zvezdu dovela do prednosti, ali se Zadar nije dao.

Poveli su pred kraj meča, a Bili Beron je trojkom izjednačio na 76:76 na minut do kraja. Usledila su dva poena Dominika Mavre, koja su rešila meč. Bili Beron i Filip Čović su imali šuteve za produžetak koje su promašili. 

Brajon Alen i Dominik Mavra bili su nezaustavljivi u ekipi Zadra sa 22 i 18 poena, a kod Crvene zvezde najbolji je bio Boriša Simanić sa 16 poena. Pored njega jedini dvocifren bio je Dejan Davidovac sa 11 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading