Trinkijeri: Ispisali smo mnoge stranice istorije!

Autor:

Sport

14.12.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana AndCrno-beli će Cibonu dočekati u nedelju 20 časova u 11. kolu ABA lige. Prvi put nakon finala 2009. godine, Partizan i Cibona će se sastati u Štark Areni.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Crno-beli će Cibonu dočekati u nedelju 20 časova u 11. kolu ABA lige. Prvi put nakon finala 2009. godine, Partizan i Cibona će se sastati u Štark Areni.

- Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače - istakao je Trinkijeri.

U dosadašnjem toku šampionata, Partizan ima učinak od 7 pobeda i 3 poraza, dok Cibona ima 4 trijumfa i 6 poraza.

- Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način - dodao je plejmejker Nemanja Gordić.

Deca uzrasta do 14 godina moći će, u pratnji odraslih, da besplatno prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading