(VIDEO) Kobi regulisao saobraćaj u Los Anđelesu!

Autor:

Sport

14.12.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji košarkaš planete Kobi Brajant pomagao je da se reguliše saobraćaj posle nesreće koja se desila na ulicama Los Anđelesa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Kobi Brajant je svojevremeno bio velika zvezda u NBA ligi. On je čitavu karijeru proveo igrajući za Los Anđeles Lejkerse sa kojima ima 5 šampionskih titula.

Kobi je prisustvovao velikoj saobraćajnoj nesreći u Njuportu, Kalifornija (okolina Los Anđelesa), ali on nije napustio mesto nesreće već se potrudio da pomogne ljudima.

Na priloženom video snimku se može videti Kobi Brajat kako u roze trenerci asistira u regulisanju saobraćaja, takođe razgovara sa učesnicima nesreće i čini sve što može dok profesionalna pomoć ne stigne na mesto nesreće.

Ljudi koji su prisustvovali nisu mogli da veruju da velika zvezda poput Kobija Brajanta reguliše saobraćaj u Los Anđelesu, ali ovo nije bio prvi put da Kobi radi tako nešto, pošto je prošle godine takođe pomagao povređenima u jednoj saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu.

Tokom Brajantove karijere mu je zamerano da nedovoljno asistira svojim saigračima, a u jednom od komentara na društvenim mrežama je navedeno da je to potpuno pogrešna konstatacija i da Kobi asistira - makar u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading