Veseli: Najlepše je bilo u Partizanu, Gudurić se zahvalio crno-belima

Autor:

Sport

26.09.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli priznao je da su mu godine igranja u Partizanu bile najlepše.

RepublikaFoto: twitter.com/JanVesely24
Veseli je briljirao u Partizanu

Fenerbahče je pobedio Partizan 82:68.

 - Nije bilo lako, naravno protiv Partizana. Dolazio sam na utakmice, ali sam prvi put igrao protiv Partizana. Srećan sam što sam bio tu i što sam imao priliku da igram ovde. Igrao sam ovde tri godine, tri najlepše godine. Ovo je stvarno bilo nezaboravno - kazao je Veseli.

On je lepo pričao o Bogdanu Bogdanoviću koji je nastavio karijeru u Sakramentu. Veseli i Bogdanović su zajedno igrali u Partizanu i Fenerbahčeu.

 - Neobično je i žao mi je što nije tu, ali to je bio logičan korak. Želim mu svu sreću u NBA. Ustajaću ujutro da ga gledam. Samo neka je spreman svaki dan, što jeste, i ne brinem se za njega. Lud je za košarkom, dolaziće prvi i ostajati poslednji na treningu - rekao je češki košarkaš.

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić, koji je nekada igrao za Crvenu zvezdu, zahvalio je Partizanu i navijačima crno-belih na srdačnom dočeku.

 - Svaki reprezentativac Srbije to zaslužuje bilo gde da igra ili da je igrao. Bilo je lepo to doživeti, ali i vratiti se u Beograd i ponovo igrati u Pioniru. Drago mi je da je Fener pobedio Partizan. Tu sam tek nekoliko dana, odradio sam jedan ili dva treninga sa ekipom. Sve ide brzo, u hodu. Za sada je dobro i ostaje mnogo da radimo. Fener ima najveće ciljeve. Nismo još mnogo pričali o tome, ima vremena - rekao je Gudurić, koji je istakao da se raduje saradnji sa Željkom Obradovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading