Jokić: Drago mi je zbog Nurkića!

Autor:

Sport

13.12.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš i igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić pohvalio je svoju ekipu nakon trijumfa nad Portland Trajlblejzersima prethodne noći.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nikola Jokić

Denver je okončao seriju od tri poraza u nizu savladavši Portland pred svojim navijačima, a Jokić je istakao da ekipa u ekipi i dalje traže jedni druge.

- Tražimo jedni druge. Trenutno smo malo nesigurni, ali kada igramo onako kako umemo, veoma smo dobri. Nadam se da ćemo nastaviti ovako - rekao je Jokić.

On se pre meča susreo sa bosanskohercegovačkim igračem Jusufom Nurkićem, koji se oporavlja od preloma noge.

- Drago mi je da njegov oporavak teče dobro. Vidim da je malo smršao, srećan sam zbog njega i zbog toga što će da se vrati košarci uskoro - rekao je Jokić.

Sa ovom utakmicom, Denver je započeo seriju od pet duela na svom parketu.

- U klubu čine sve kako bi nas održali zdravim kako bi nas pripremili za svaki naredni susret. Važno je da se mentalno pripremimo i budemo fokusirani i to će biti veoma bitno pred ovu seriju utakmica kod kuće - završio je Jokić.

Nikola Jokić je meč sa Trajlblejzersima okončao sa 20 poena i 11 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading