MUTA PRAVIO ŠOU: Koliko para, toliko muzike! Grobari, imajte strpljenja!

Autor:

Sport

26.09.2017

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić priznao je da crno-bele čeka mukotrpan rad u narednom periodu i pozvao navijače na strpljenje.

RepublikaFoto: instagram.com/kkpartizan
Nikolić sa igračima Partizana

Nikolić je održao zanimljivu konferenciju za medije posle poraza Partizana od Fenerbahčea 82:62 u prijateljskom meču u Beogradu. On je rekao da se košarkaši Partizana nisu obrukali u duelu sa evropskm šampionom.

 - Navijači Partizana bi trebalo da prepoznaju ono što radim u ovom trenutku. To je novi koncept, kao što ste videli imamo mlade igrače. Čeka nas mukotrpan rad. Verovatno sam ja za to, da je bolja situacija možda ne bih ni bio tu. Naša igra ne funkcioniše kako sam mislio. Malo nam treba da uigramo ove Amerikance sa ostalima. Namerno sam doveo dva plejmejkera da razigram ove naše mlade igrače. Nisam hteo da dovodim visoke igrače, moguće da dođe još jedan visoki... Koliko para, toliko muzike. Zadovoljan sam ovom ekipom, boriću se s njima. Ne treba očekivate neke rezultate, igraćemo sigurno sa oscilacijama. Pa, dokle stignemo... - naveo je trener Partizana.

Partizan će u petak igrati protiv MZT-a u Skoplju u prvom kolu ABA lige.

- Veličković je povređen, ali će možda igrati 5 minuta u Skoplju. Aranitović ima specijalne treninge. Treba da ga čekamo, da vidimo šta može. Ne mogu ja ljudi da forsiram baš 10 mladih igrača, ispašću iz lige - nasmejao je Muta Nikolić sve prisutne.

On je odgovorio i na pitanje novinara da li misli da će Uprava Partizana imati strpljenja za njega.

- To je njihov problem. Ja radim pošteno svoj posao. Ne znam da li će imati strpljenja. Neka dođe neko drugi, ja nemam ništa protiv. Moraće da me trpe, jer imam ugovor na tri godine - objasnio je novi trener Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading