Vreme srpskih praznika - Bogdan: Bilo je teško, ovo je dobar osećaj!

Autor:

Sport

12.12.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović je srušio Oklahomu u poslednjim sekundama meča! Srpski as je podsetio na težak početak sezone i priznao kako ekipi mnogo znače tri uzastopna trijumfa, ali da je potrebno da nastave u istom ritmu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kingsi su slavili protiv Oklahome 94:93 zahvaljujući trojci Bogdanovića 17 sekundi do kraja meča. Kris Pol promašio je sekund do kraja šut za pobedu Oklahome. 

- Osećaj je dobar. Celu utakmicu smo igrali loše. Na kraju je presudio taj jedan koš. Rašon je odigrao odlično odbranu na Krisu Polu u završnici".

Bila je to treća uzastopna pobeda Sakramenta.

- Sada smo pobedili u tri utakmice zaredom, zahvaljujući koševima u poslednjem napadu. Osećaj je dobar, pogotovo jer su došle jedna za drugom. Stekli smo iskustvo iz poslednjih utakmica. Izgradili smo nešto kroz te mečeve- rekao je Srbin.

Na pitanje da li su u toku "srpski praznici", pošto je na prošlom meču trojku za pobedu postigao Nemanja Bjelica, Bogdan je odgovorio:

- Moguće. Imamo mnogo momaka koji mogu da se istaknu i preuzmu odgovornost- rekao je Bogdan.

Sakramento sada ima skor 11/13 i nalazi se na devetom mestu na Zapadu.

- Bilo je teško na početku sezone. I ne treba da zaboravimo taj osećaj, pogotovo sada kad smo vezali nekoliko pobeda. Svaka utakmica je važna- zaključio je srpski reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading