Član "Kuće slavnih" vodi Novi Zeland u Beogradu!

Autor:

Sport

11.12.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protivnik Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji će se igrati u našoj zemlji, Novi Zeland, ima novog selektora. To je ni manje ni više nego čuveni bivši košarkaš iz te zemlje Pero Kameron.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Novi Zeland - Crna Gora

Igrač iz Kuće slavnih je zvanično predstavljen kao novi selektor "Tall Blacks-a". Na toj poziciji nasledio je dobrog prijatelja i bivšeg saigrača Pola Enarea koji je sišao sa pozicije trenera prošlog meseca.

Kameron je imao sjajnu sezonu u crnom dresu. Najbolje igre je pružao u Indijanapolisu 2002. godine, kada je Novi Zeland završio kao četvrti, a Kameron bio odabran u najbolju petorku turnira.

Sada je preuzeo ekipu na određeno vreme, najviše da bi probao da odvede svoju reprezentaciju na Olimpijske igre. To znači da će biti selektor Novog Zelanda u Beogradu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Novi Zeland će igrati sa Srbijom i Dominikanskom republikom u grupi A, dok će u grupi B nastupati Portoriko, Italija i Senegal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading