Šakota "zatvoren" pred Baskoniju: Znamo kakva nam ekipa dolazi u goste, spremni smo!

Autor:

Sport

11.12.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP je arhiviran, bliži se vreme novog evroligaškog izazova i dolaska Baskonije u Štark arenu (četvrtak, 19.00).

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Trener crveno-belih Dragan Šakota u najavi ove utakmice kaže da Crvenu zvezdu očekuje još jedna teška utakmica protiv ekipe koja ima svoj kvalitet i ciljeve koji su svake sezone po pravilu isti.

- Ovo nam je četvrti susret sa španskim ekipama u ovoj sezoni Evrolige. Kada pažljivije pogledate način na koji su sve te ekipe selektirane, uključujući i Baskoniju, videćete jedan isti format. 'Prepune' ekipe pokrivene na svim pozicijama sa više dobrih igrača. U trenutku kada nas očekuje meč sa njima, zbog te dubine i dugačke klupe, jako je teško predvideti ko je u formi, ko nije, ko će iskočiti i odigrati dobro, a ko ne. Dakle, nepredvidivi su što nam dodatno otežava posao. Njihove ambicije se znaju praktično svake sezone, pa i ove, a to je plasman u plej-of i tako ih treba posmatrati - rekao je Šakota, koji nije želeo više da govori o sastavu i zdravstvenom stanju u timu. 

Kako je od ranije poznato, u timu neće biti povređenog Stratosa Perperoglua, dok je ponovo pod znakom pitanja kapiten Branko Lazić zbog povrede prsta šake. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading