Meloun ljut na Jokića: On je naš najbolji igrač, mora više da...

Autor:

Sport

11.12.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun smatra da je loš napad doprineo porazu od Filadelfije (97:92), a kao jedan od glavnih razloga naveo je nedovoljnu ofanzivnu aktivnost Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

Srpski centar je meč u Pensilvaniji završio sa 15 poena, sedam skokova i 11 asistencija. 

Za 33 minuta na parketu uputio je ukupno 13 šuteva i to je ono što mu Meloun najviše zamera.

- Nikola mora da uzima veći broj šuteva od ovih 13. On je naš najbolji igrač. Istina je da smo igrali protiv izuzetno dobrog defanzivnog tima, ali što više šuteva bude uzimao to je veća šansa da će nam se desiti dobre stvari. Jokić, jednostavno, mora da šutira više!- jasan je trener Nagetsa.

Iskusni strateg je, ipak, zadovoljan pristupom svojih igrača, koji su praktično ceo meč bili oslabljeni odsustvom Džamala Mareja, usled njegove povrede u uvodnim minutama.

- Nije rezultat kakav smo očekivali, ali borili smo se snažno. Ponovo smo se mučili u napadu, nismo pogađali šuteve, međutim, nismo odustajali nijednog trenutka i to me čini ponosnim- rekao je Meloun.

Denver se, posle turneje po istočnoj obali, vraća u Kolorado.

- Jedna pobeda i tri poraza nije najbolji skor, ali igrali smo na strani protiv Bostona i File, ekipa koje nemaju poraz na svom parketu. Mogli smo da vidimo zašto je to tako. Sad ćemo mi imati navijače uz sebe. Moramo da se odmorimo, spremimo dobro i ostvarimo neke pobede. Sposobni smo za to- zaključio je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading