Dabl-dabl Jokića nedovoljan da zaustavi Filadelfiju!

Autor:

Sport

11.12.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Filadelfije ostvarili su pobedu u susretu sa Denverom od 97:92 i tako nastavili sjajnu seriju rezultata na domaćem terenu. Uprkos sjajnoj partiji Jokića, Nagetsi nisu mogli do pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić nemoćan

Bio je to 13. meč Siksersa pred svojim navijačima i 13. pobeda, a reprezentativac Srbije Nikola Jokić je za 33 minuta na terenu imao dabl-dabl učinak.

Jokić je postigao 15 poena uz 11 asistencija, a tome je dodao i sedam skokova i jednu blokadu.

U timu Denvera najbolji je bio Vil Barton sa 26 poena uz po sedam skokova i asistencija, Geri Heris je dodao 14, a Pol Milsap 10 poena.

U redovima Siksersa, Džoel Embid je za 31 minut u igri postigao danl-dabl od 22 poena i 10 skokova uz šest asistencija, Tobajas Heris je postigao 20, a Matis Tajbul 13 poena.

Prva četvrtina je bila izjednačena, dobio je Denver sa poenom razlike (36:27), da bi Filadelfija na poluvremenu imala pet poena viška, (55:50).

Sredinom treće četvrtine serijom od 8:0 uz dve uzastopne trojke, Denver je uspeo da povede sa 64:59, ali nije uspeo da sačuva koncentraciju i finiš meča pripao je domaćinu.

Savršen skor kod kuće ove sezone ima i Majami koji je ostvario i 11 pobedu u svojoj dvorani. Doduše otpor Atlante savladali su tek u produžetku, pa je na kraju bilo 135:121.

Šarlot je bio bolji od Vašingtona (114:107) u susretu koji je obeležio Devonte Grejem koji je postigao 29 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading