Zakočiti Lokomotivu za povratak na prvo mesto!

Autor:

Sport

11.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle četiri dana puta igrači Partizana su stigli u Krasnodar, gde ih večeras (18.00, Sport klub 1) očekuje utakmica protiv Lokomotive Kubanj u devetom kolu Evrokupa. Crno-beli imaju sigurno drugo mesto u B grupi, ali trener Andrea Trinkijeri ništa neće prepustiti slučaju.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

- Mi ne smemo da gledamo druge ekipe i na to što oni protiv nas jure prolaz dalje. Imamo tešku utakmicu, teško putovanje. Mi smo naš posao jednim delom već uradili, sada moramo skupiti snage da odigramo pravu evroligašku utakmicu u Krasnodaru. Doveli su iskusnog igrača, promenili dva trenera od duela u Beogradu i još se traže, mada ne bih voleo da se danas pronađu - kaže italijanski stručnjak.

Rade Zagorac priznaje da je duel sa Lokomotivom veliki izazov za crno-bele.

- Pre svega zbog kvaliteta protivnika, koji nekim sticajem okolnosti nema skor koji su svi očekivali u ovom delu sezone. S druge strane, zbog jako komplikovanog puta do Krasnodara, koji će nam oduzeti četiri dana. Ovo je veliki izazov za nas, utakmica koja može da nam donese dobre stvari. Imamo zagarantovano drugo mesto, ali zašto ne bismo pojurili prvo.

"Parni valjak" će na ovoj utakmici biti oslabljen neigranjem Ognjena Jaramaza i kapitena Novice Veličkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading