Virtus doživeo prvi poraz, Teodosić isključen!

Autor:

Sport

08.12.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pretrpeli su prvi poraz ove sezone u italijanskom prvenstvu, pošto su u gostima izgubili od Kremone 78:66.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Na taj način prekinut je niz od 10 pobeda ekipe Aleksandra Đorđevića. Istovremeno, Kremona je potvrdila da je u odličnoj formi, pošto je ostvarila peti trijumf zaredom.

Virtus je vrlo loše odigrao prvu deonicu, koju je Kremona dobila sa ubedljivih 26:14. Tek u trećoj deonici je Virtus uspeo da dođe do svoje igre i smanji zaostatak. Ipak, u poslednjih pet minuta krenuo je novi nalet domaćina. Za Virtus posle toga nije bilo povratka.

Miloš Teodosić ovoga puta nije bio među junacima tima iz Bolonje, pošto je posle druge tehničke greške isključen. Na terenu je proveo 17 minuta, a postigao je sedam poena. Stefan Marković je za 35 minuta ubacio četiri poena, uz dva skoka i pet asistencija.

U dresu Kremone Vesli Saunders je bio najbolji sa 15 poena, dok je Vojislav Stojanović meč završio sa 10 poena.

Armani je zabeležio treću pobedu u nizu, pošto je slavio u gostima Pezaru sa 71:65. Serhio Rodrigez bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, dok je na drugoj strani Federiko Musini ubacio 15.

Pobedi se radovao i Sasari, koji je savladao Brindisi sa 83:77.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading