"Prvo usponi i padovi, a na kraju trofeji!

Autor:

Sport

07.12.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Rašon Tomas odlično igra u prvoj polovini tekuće sezone i jedan je od ključnih igrača za uspešan nastup beogradske ekipe u Evrokupu, u kojem su crno-beli obezbedili plasman u drugu rundu.

RepublikaFoto: Starsport
Rašon Tomas

Za zvanični Jutjub kanal KK Partizan, Amerikanac je govorio o svom boravku u Beogradu.

- Družim se sa svima, najviše vremena provodim sa Korijem Voldenom i Vilosm Moslijem, a sada je tu i Redži Reding. Tu je i Markus Pejdž. Išao sam i sa Radetom Zagorcem i Nikolom Jankovićem. Družim se sa svima, manje-više - rekao je Rašon Tomas.

Na konstataciju da je postao miljenik navijača Tomas je imao spreman odgovor.

- Ne znam baš da li sam im omiljeni igrač, ali sam svestan da mi navijači poklanjaju mnogo ljubavi. Često je to bio slučaj u mojoj karijeri – to je verovatno zbog mog ponašanja i energije sa kojom igram. Navijači obično to prija. Ja sam samo zahvalan na svoj toj podršci - izjavio je 25-godišnjak iz Oklahome.

- Stvarno mi se sviđa Beograd – nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada imamo neke slobodne periode, trudim se da idem u restorane ili da posetim neke istorijske znamenitosti, muzeje. Bio sam i u Muzeju Nikole Tesle. Pokušavam da naučim što više mogu o istoriji - govorio je nekadašnji košarkaš Dinamo Sasarija, koji se potom osvrnuo i na nastavak sezone u crno-belom dresu.

Očekujem do kraja sezone još mnogo uspona i padova – to je normalan toku za jednu košarkašku sezonu, ali takođe očekujem da ćemo pobeđivati i da ćemo na kraju sezone doći do trofeja. Čak i sa tim usponima i padovima očekujem Partizan na vrhu kad dođe ključni deo sezone“, rekao je k

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading