(VIDEO) Košarkaški IQ Krisa Pola je beskonačan, uspeo je da izvuče pobedu svog tima zbog neupasanog dresa!

Autor:

Sport

07.12.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Oklahoma Sitija savladali su Minesota Timberlvuvse 139:127 u jednoj od najneverovatnijh utakmica ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverovatan potez Pola

U meču bez mnogo odbrana delovalo je da je Minesota rešila sve u svoju korist. Vodili su 121:119 i Karl Entoni Tauns je imao dva slobodna bacanja na sekund do kraja meča. Ali onda je inteligencija Krisa Pola došla do izražaja i on je na neverovatan način uspeo da svoju ekipu ostavi u igri.

Trener Minesote Rajan Sanders je tada u igru ubacio Džordana Bela zbog skoka, Kris Pol je primetio da košarkaš Vulvsa nema upasan dres i to je sugerisao sudiji.

Ovo je po NBA pravilima tehnička, tako da je Pol dobio slobodno bacanje koje je realizovao za 121:120. Tauns je potom promašio prvo, pa pogodio drugo slobodno bacanje za 122:120.

Zatim je usledio još jedan neverovatan potez. Stiven Adams je bacio loptu preko celog terena za Denisa Šrudera koji je položio i tako doneo produžetak svom timu.

Posle ovakvog razvoja događaja ne čudi poraz Minesote u produžetku.

Kod Oklahome Kris Pol je imao 30 poena, Šai Gildžus-Aleksander 29, a Denis Šruder 25. Kod Minesote Džef Tig je imao 32 poena, a Karl Entoni Tauns 30.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading