Milojević se pribojava Partizana: Oni su favorit za titulu!

Autor:

Sport

05.12.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević nada se da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama i protiv Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dejan Milojević

Košarkaši Mega Bemaksa u petak dočekuju Partizan u okviru 10. kola ABA lige.

Posle uzbudljive završnice i u trojke Mesičeka u poslednjoj sekundi za pobedu u Laktašima, izabranici trenera Dejana Milojevića će u petak imati priliku da vide gde se trenutno nalaze u odnosu na najjače ekipe u ligi.

- U petak dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetnu ekipu. Jedni su od favorita za osvajanje ABA lige i okakve utakmice su odlične za nas da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače timove. Nama je puno značila pobeda u Laktašima u prošlom kolu, kao i način na koji smo došli do nje i sigurno je da smo se kao ekipa dodatno podigli. Protiv Partizana moramo da odigramo agresivno u odbrani uz veliku energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo. Sigurno je da želimo da se predstavimo u što boljem svetlu i verujem da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom meču - izjavio je Milojević.

Posle devet odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 2-7 a Partizan 6-3.

Mega i Partizan su se do sada sastali 12 puta u ABA ligi uz skor 10-2 za Partizan. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale u četvrtfinalu ovogodišnjeg ABA Superkupa kada je Partizan slavio sa 86:73.

Ulaznice za utakmicu su već u utorak puštene u prodaju u svim poslovnicama tickets.rs a moći će da se kupe i na dan utakmice od 16 časova na biletarnici Hale sportova Ranko Žeravica po ceni od 600 dinara za tribine gornji nivo i 1.000 dinara za tribine donji nivo (sektori C, D i E).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading