Jokić ljut na sebe: Mučim se...

Autor:

Sport

04.12.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je odigrao još jednu bledu partiju u dresu Denver Nagetsa. Srpski as potpuno je podbacio u porazu njegovog tima od Los Anđeles Lejkersa na svom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Lejkersi su u noći između utorka i srede u Pepsi centru u Koloradu pobedili Denver Nagetse sa 105:96. Reprezentativac Srbije na terenu je proveo 33 minuta, a meč je završio sa 13 poena (4/12), pet skokova, osam asistencija, tri ukradene lopte i pet izgubljenih.

- Trenutno se mučim u napadu, ne mogu da pogađam šuteve. Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko. Tako je, kako je, pokušaću to da... Čak i kad ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na neke druge načine. Moram da pogađam šuteve, da skačem, da guram brži protok lopte i pronalazim lake poene. Mislim da je to potrebno. I naravno odbrana. Doduše, večeras smo igrali dobru odbranu, ali čak i kad smo je odigrali nadskakali su nas - kazao je Jokić i dodao: 

- Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam.

Iako je u plejofu prošle sezone napravio iskorak u odnosu na njen regularni deo, sada je stagnirao statistički i napadački. 

- Svaki "veliki" igrač u ligi je dobar, ne samo oni. Samo se svake druge noći pojavljuje neki drugi tip defanzivca. Navikao sam na to - rekao je Jokić.

Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. To ne bi trebalo da brine jer je Nikola novembra 2018. u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, a potom je u decembru digao formu beleživši – 21p, 10sk i 8as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading