(VIDEO) Hrvatska legenda: Srbija je podbacila, Hrvatsku bi svako prebio na SP

Autor:

Sport

03.12.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša Hrvatske u istoriji Gordan Giriček u emisiji “Podkast Inkubator” govorio je između ostalog i o nedavno završenom Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Gnevan na stanje u hrvatskoj košarci

On je naglasio da smatra da je Srbija podbacila na SP.

- Oni su podbacili, ja sam mislio da će ići daleko. Oni su podbacili ovo prvenstvo – rekao je Giriček.

On je u karijeri posle uspešnih godina u Ciboni i CSKA šest godina igrao u NBA, a za reprzeentaciju Hrvatske igrao je skoro celu deceniju. Smatra da se Hrvatska ne bi lepo provela na SP.

- Ne bi se dobro proveli, sa ovim sistemom koji mi igramo bio bi podbačaj veliki. Nemamo prepoznatljivu igru, mi ne igrmao dobro, mi igramo statično. Lako je napraviti skauting za to. Ti gledaš druge reprezentacije koje igraju toliko tečno, to je rapsodija pokreta. Kako se kreću, niko nikome ne smeta… Ne bi se dobro proveli, a imamo top igrače – rekao je Giriček i naglasio da bi problem tima bila odbrana.

- Ovih prvih osam ekipa su top. Ne možemo se s njima nositi. Načinom na koji igramo ne, po talent da. Prebili bi nas prvo u odbrani ko volove, dobili bi nas čvrstinom -  zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading