Zvezdin rival u problemima: Povreda koja zahteva pojačanje!

Autor:

Sport

02.12.2019

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Francuske i učesnik Evrolige, ASVEL koji sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović u potrazi je za novim pojačanjem ispod reketa zbog povrede Adrijana Pejna.

RepublikaFoto: Starsport
Čarls Dženkins i Edin Džekson u duelu

Povreda 28-godišnjeg američkog centra naterala je upravu Asvela da potraži novo pojačanje za reket, a kako prenosi "Sportando", izbor je pao na bivšeg igrača Himkija Malkoma Tomasa.

Tomas ima trogodišnje iskustvo iz Evrolige, dve sezone je nosio dres tima iz Podmoskovlja u elitnom takmičenju i pružao jako dobre partije.

Minulog leta je otišao u Kinu, gde je potpisao za Šanži, ali je raskinuo ugovor sa klubom i trenutno je slobodan u izboru sredine.

Asvel bi to da iskoristi i dovede ga u svoje redove, kako bi nadomestili povredu Pejna, jasno je da bi Tomas predstavljao veliko pojačanje za klub čiji je vlasnik proslavljeni NBA as, Toni Parker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading