Ataman oduševljen: Sa ovakvom igrom smo kandidat za NBA titulu!

Autor:

Sport

29.11.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je bio oduševljen partijom Šejna Larkina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ergin Ataman

Larkin je odveo Efes do pobede nad Bajernom postavivši rekord Evrolige od 49 postignutih poena.

Ataman je učinak američkog kombo-beka nazvao "savršenim".

- Ovo je bila savršena partija. Više od ovoga je nemoguće. Igrali smo savršeno. Ako igramo ovakvu košarku kao večeras sigurno je da smo kandidat za NBA titulu- izjavio je Ataman.

Larkin je oborio prethodni rekord od 41 poena koju su zajedno držali Bobi B raun, Kaspars Kambala, Karlton Majers i Alfonso Ford.

- Mislim da on nije ni svestan rekorda u Evroligi. Kada je pitanje pobednika bilo rešeno hteo sam da ga odmorim, da se slučajno ne povredi, ali sam video da je krenuo da forsira šuteve i da promašuje jer je umoran. Stavio sam ga na klupu na 30 sekundi, možda minut, a onda vratio u igru. Rekao sam mu da ništa ne forsira i da čeka svoje vreme i da sam siguran da će poeni doći- izjavio je Ataman i otkrio odgovor Larkina:

- Rekao mi je tada da je ostalo još samo četiri minuta do kraja, a ja njemu da mu je dovoljno tri i po minuta i da odmori 30 sekundi. To je bilo sjajno. Košarkaš je šou-program i svi su večeras uživali- rekao je Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading