Agent centra Finiksa potvrdio: Kaminski jedva čeka dres Srbije!

Autor:

Sport

27.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je javnost u Srbiji i dalje podeljena oko toga treba li dozvoliti prvi put u istoriji košarkaške reprezentacije strancu da nosi plavi dres, ideja novoizabranog selektora "orlova" Igora Kokoškova (47) da baš Frenk Kaminski (26) bude taj igrač koji će probiti led sve je bliža realizaciji. Naime, agent centra Finiks Sansa Kvin Bredberi otkrio je da bi njegov klijent rado prihvatio da postane novi as Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Kaminski

- Frenk je definitivno otvoren za mogućnost da nastupa za reprezentaciju koju je nedavno preuzeo Igor Kokoškov. Ali ništa mu još nije rečeno i niko ga tim povodom nije zvao. Dok do toga ne dođe, ni Kaminski ni ja nećemo nećemo ništa komentarisati u vezi sa dresom Srbije - istakao je Bredberi za portal Telegraf.rs i time dodatno podgrejao maštu navijača da bismo uskoro mogli da imamo još jednog NBA centra u nacionalnom timu.

Novi strateg olimpijskih i evropskih viceprvaka pohvalno se izrazio o 213 centimetara visokom centru tima iz Arizone, čiji bi srpski koreni sa majčine strane mogli da odigraju ključnu ulogu u dobijanju velikog i donedavno nenadanog pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

- Kaminski je NBA igrač, razmatraćemo ga i svakako napraviti kontakt sa njim. On je takozvana rastegljiva petica, ima dobru sezonu, baš kao i njegov klub. Ne znamo da li on ima volju i želju da igra za Srbiju, ali ukoliko postoji želja, ispitaćemo taj slučaj - rekao je Kokoškov.

Bredberi zastupa NBA zvezde

Osim Frenka Kaminskog, Kevin Bredberi je zastupnik još nekoliko košarkaša iz najjače košarkaške lige na planeti. Tako su mu klijenti Petrik Beverli (Los Anđeles Klipers), Ivan Tarner (Atlanta), Hamidu Dijalo (Oklahoma), Džered Vanderbilt i Peri Dozijer (Denver), Frenk Džekson (Nju Orleans), Tajas Džons (Memfis), Robert Vilijams (Boston).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading