Trinkijeri: Preterao sam, treba nam kamion šutera!

Autor:

Sport

24.11.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je isključen sa meča u Podgorici zbog dve tehničke greške, a po završetku utakmice nije želeo da komentariše suđenje na utakmici.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan je poražen na gostovanju Budućnosti sa 65:60.

- U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu. Koštalo nas je što nikada nismo mogli da pogodimo trojku i onda teren postaje jako mali. Pokušavali smo da idemo do koša, u drugom poluvremenu nismo imali dobra rešenja- rekao je Trinkijeri.

On je ranije završio utakmicu zbog dve dosuđene tehničke greške.

- Ja sam preterao, sudije su uradile svoj posao. Nemam komentar- rekao je Trinkijeri.

Usledilo je pitanje da li misli da su sudije preterale.

- Nećeš me isprovocirati. Svako radi svoj posao. Oni imaju to oružje, ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali kada smo videli neke kontakte koje oni nisu videli... Oni su videli da sam ja preterao. Nije tehnička odlučila utakmicu- rekao je Trinkijeri.

Beogradski tim je ponovo imao veoma loš šut za tri poena.

- Možda nam treba kamion šutera, a ne samo jedan? Da ubacimo 15 šutera u kamion, možda će jedan dati?- ironično je prokomentarisao Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading