(VIDEO) Neverovatni Sijakam predvodio šampiona, Adetokumbo ponovo postavlja rekorde!

Autor:

Sport

24.11.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Toronto Reptorsa slavili su kao gosti protiv Atlante sa 119:116. Šampionski tim NBA je tako stigao do 11 pobede iz 15 mečeva, a do nje ih je predvodio Paskal Sijakam koji je susret završio sa 34 poena, četiri skoka i tri asistencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uvek na vrhuncu snage za svoju ekipu- Paskal Sijakam

Uz njega, veoma dobru partiju prikazali su i Fred van Flit sa 25 i Norman Pauel sa 20 poena, dok je kod Houksa Trae Jang postigao 30, a De Andre Hanter 26 poena.

Prvi deo susreta pripao je Atlanti koja je na odmor otišla sa prednošću od devet poena, 61:52.

Ipak, gosti su u nastavku odigrali daleko bolje. Na deset minuta pre kraja, trojkom Van Flita, Toronto je prvi put posle prvog minuta meča prešao u vođstvo i do kraja ga nije ispuštao.

Janis Adetokumbo je sa 28 poena i deset skokova još jednom predvodio Milvoki do pobede, ovog puta bili su bolji od Detroita, 104:90.

Bio je to 16. uzastopni dabl-dabl Adetokumba, on je prvi košarkaš još od Mozesa Melouna iz HJustona 1981. godine kojem je to uspelo u prvih 16 mečeva u jednoj sezoni.

Ključ za pobedu bila je serija od 12-0 sa trojkama Adetokumba i Džordža Hila i to na startu poslednje četvrtine posle koje su Baksi stigli do 89:69, posle čega gosti nisu uspeli da se oporave.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading