Muta: PROZVAO SAM HRVATE, JER SU ONI PRVI KRENULI!

Autor: informer.rs

Sport

24.09.2017

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi pomoćnik selektora "orlova" Aleksandra Đorđevića posle prvenstva poručio je Hrvatima da će osvojiti medalju kad im trener i plejmejker budu Srbi!

RepublikaFoto: youtube.com/Nosozo Games
Muta: Hrvati nisu trebali prvi da počinju

Komšije su čak govorile kako bi im odgovaralo da se u nokaut fazi sastanu sa Srbijom, jer bi im bilo lakše protiv nas nego protiv nekog drugog rivala.

Međutim, sve njihove snove brutalno je srušila Rusija već u osmini finala pobedivši ih sa čak 23 poena razlike (101:78). Nikolić posle toga nije izdržao da ih ne pecne.

- Tačno je da sam rekao da će Hrvati osvojiti medalju na velikom takmičenju tek kada budu imali trenera i plejmejkera Srbina. To sam izjavio pošto su prvo oni govorili kako žele Srbiju u osmini finala jer smo došli sa trećim timom, pa će lako da nas izbace. Samo što smo mi sa našim takozvanim trećim timom došli do finala, a oni su pobegli kući mnogo ranije - kazao je Nikolić i dodao:

- Mnogo mi se dopala ona foto-montaža koja se pojavila na društvenim mrežama na kojoj su dva Bogdanovića. Naš Bogdan u dresu ide u finale, a njihov Bojan je u odelu i sa torbom na ramenu za dom spreman - izjavio je popularni Muta, koji sada sa klupe predvodi Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading