Bivši NBA igrač analizira: BOGDAN BI MOGAO DA BUDE BOLJI OD TEA U AMERICI!

Autor:

Sport

24.09.2017

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Radmanović, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, koji je tokom karijere promenio veliki broj NBA klubova (Sijetl, LA Klipers, Lejkersi, Šarlot, Golden Stejt, Atlanta, Čikago), razmatrao je za ruske medije kako će se u NBA ligi snaći Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zajedno idu u nove izazove: Bogdan i Teo

On je prisustvovao otvaranju košarkaških terena u ruskom gradu Voronježu, a tom prilikom se dotakao i tema u vezi sa srpskom košarkom.

- Trebaće im vremena, to je sigurno. Mislim da Bogdanović ima bolje šanse. On je mlađi, sa njim će biti strpljiviji. Pomoći će mu... - rekao je Radmanović i nastavio:

Ali, ja uvek ponavljam da je Teodosić najbolji igrač u Evropi. Fenomen! On dugo igra košarku i neću biti iznenađen ako bude imao veliki uticaj na njegov tim. Ali da postane superzvezda? U njegovim godinama? To je malo verovatno, ali ja ne želim nikoga unapred da otpišem. Nadam se da će on uspeti. Znam da je veoma teško postati lider u NBA ligi, u svakom timu ima previše odličnih igrača - smatra Radmanović.

Po okončanju karijere se slabo pojavljivao u javnosti i medijima, pa je novinare zanimalo šta sada radi.

- Gotovo ništa... Želeo sam da provodim više vremena onako kako želim. Da putujem, da upoznajem svet. Pre tri godine sam ponovo počeo da radim sa NBA kao evropski predstavnik lige - da radim na promociji, da pokušam da utičem na mlade... - ističe Radmanović, a prenosi sports.ru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading