Šok: Poginuo bivši košarkaš Partizana!

Autor:

Sport

22.11.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana Mil Palasio poginuo je nakon što ga je udario automobil u Torontu. Mediji u SAD navode da su automobilu otkazale kočnice neposredno pre nego što je udario Palasija.

RepublikaFoto: Youtube/ All-around NBA
Mil Palasio

Palasio je podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača automobila "Honda Civic".

Kanadski konzulat je potvrdio identitet preminulog 41-godišnjaka koji prvobitno nije bio poznat.

Palasio je za Partizan nastupao u sezoni 2007/08, kada je započeo karijeru u Evropi posle sedam godina provedenih u NBA ligi.

Sa crno-belima je 2008. osvojio triplu krunu i u drugom delu sezone bio jedan od boljih igrača, osvojivši i nagradu MVP meseca marta u Evroligi.

Iz Beograda se preselio u Himki gde se nije najbolje snašao, a u Partizan se vratio 2009. godine. Tada je nedugo posle potpisivanja ugovora dobio otkaz jer se nije pojavio pred ekipom na vreme.

Trenersku karijeru započeo je 2013. godine radeći kao direktor za razvoj igrača na Univerzitetu Ajdaho, a najskorije je bio pomoćni trener Long Ajland Netsa, ekipe koja igra u Razvojnoj ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading