(VIDEO) Micov do velikog jubileja – najbolji ikad u Milanu i 2.000 poena u Evroligi

Autor:

Sport

22.11.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpija iz Milana je izgubila meč od Efesa, a Vladimir Micov je sa 10 poena na ovom meču došao do velikog jubileja.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki jubilej

Srpski bek je uspeo da dođe do 2.000 poena u Evroligi, a ove sezone je postao najbolji strelac Olimpije Milana u Evrolgii, pošto je postigao preko 800 poena za ovaj tim u EL.

- To je samo broj. Sigurno da je lepo, ali iskreno ne jurim poene, nisam fokusiran na to. Samo igram i to je to - kazao je Micov .

On je ove sezone jedan od najboljih košarkaša Armanija sa prosečnim učinkom od 12 poena po meču, a posle ovog duela je istakao da je njegov tim u napadu propustio svoju šansu za pobedu.

- Teška utakmica, za nas takođe teška sedmica. Igrali smo protiv dva velika tima, dobili smo Makabi ali izgubili od Efesa. Dobar su tim, među četiri najoblja. imaju veliku rotacija. Uspeli smo da zaustavimo Vasilija Micića koji im je najbolji igrač, ali na kraju nismo našli lake šuteve. Nismo igrali loše, jer smo se borili do kraja ali su jednostavno bili bolji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading