Gavrilović blista posle pobede: Odbrana je ponovo bila ključ trijumfa!

Autor:

Sport

21.11.2019

20:37 >> 20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović zadovoljan je zbog izuzetno važne pobede svog tima, koji je prekinuo niz poraza i zabeležio treće slavlje u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Crveno-beli su odigrali odlično u odbrani, zaustavili šut domaćina, koji je kasnije ušao u nervozu i ispao iz ritma. Srpski šampion je na pravi način okončao seriju od četiri utakmice u svega šest dana.

- Odbrana je bila presudna, posle prve četvrtine smo shvatili da uvek moramo da se uzdamo u našu odbranu. Žalgiris je snažan ofanzivan tim, mi smo se stalno vraćali, preuzimali dobro u odbrani. Veoma sam srećan zbog ove pobede i igrača koji su izdržali sve ovo. Žalgiris je tim koji vrlo dobro šutira za tri poena, ovoga puta je bio pritisak na njima. Rekao sam igračima da, ukoliko zadržimo ovakav nivo odbrane na šutu za tri poena, i ako budemo konstantno pritiskali možemo da se nadamo pobedi - poručio je Gavrilović.

Zadovoljstvo nije krio ni Bili Beron.

- Znali smo da će biti teško. Imaju dobrog trenera, ovo je bila duga nedelja za nas, pobedili smo posle tri poraza. Sjajan osećaj, morali smo da izdržimo i budemo jaki do kraja. Moramo da nastavimo i pokušamo da napravimo seriju pobeda do kraja - rekao je najefikasniji pojedinac utakmice.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Crvena zvezda tek za četiri dana dočekuje Mornar u ABA ligi, dok u Evroligi igra protiv Valensije 28. novembra.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading