Zagorac iskren posle Ritasa!

Autor:

Sport

20.11.2019

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji košarkaš u pobedi Partizana nad Ritasom Rade Zagorac rekao je da je bolji procenat šuta crno-beli u odnosu na pre tri dana i večiti derbi proizvod treninga u kontinuitetu ove nedelje u "Štark areni."

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

Partizan je slavio u važnom meču protiv litvanskog tima izborivši plasman u Top 16, a Zagorac je to ocenio kao posledicu boljeg upoznavanja sa beogradskom dvoranom.

- Trenirali smo više u ovom sali, derbi smo igrali bez treninga u Areni, ali sada imamo bliži odnos sa obručem - rekao je Zagorac, a zatim objasnio da nema vremena za opuštanje.

- Obezbedili smo matematički plasman. Glavni cilj smo ostvarili. Sledi meč protiv Budućnosti u Podgorici u ABA ligi, koji nam je važan. Nakon toga slede mečevi protiv ekipa koji su nam direktni konkuretni - naveo je Zagorac.

Crno-beli su do ove jeseni imali neslavan niz protiv Ritasa, ali su u dve utakmice uspeli da sruše nezgodnu tradiciju, međutim Zagorac nije želeo da se osvrće na to.

- Ne verujem u pravila koja su deo novinarske analize. Nije nam negativan niz protiv Ritasa bio u glavi, ali drago je što smo ga prekinuli - zaključio je Rade Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading