Zvezda u "ludoj šumi" traži izlaz iz dubioze!

Autor:

Sport

21.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ubedljivog poraza od Albe (93:80) košarkaši Crvene zvezde u "ludoj šumi" protiv Žalgirisa tražiće večeras (19.00, Sport klub) izlazak iz igračke dubioze i rezultatskog kanala pošto su vezali tri uzastopna poraza u svim takmičenjima (četiri u poslednjih pet utakmica). U Litvaniji ih čeka sve samo ne lak posao jer Žalgirio arena u Kaunasu slovi za jednu od težih za igru u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Dobro se poznaju: Milaknis i Dženkins

Zbog toga će izabranici Andrije Gavrilovića morati da znatno podignu nivo igre kako bi mogli da pariraju timu koji sa klupe predvodi legendarni litvanski as Šarunas Jasikevičijus. Svestan toga je i startni plejmejker crveno-belih Lorenzo Braun, koji je lepo izanalizirao sve mane u igri srpskog prvaka posle poraza u Berlinu.

- Fizički nismo bili na dobrom nivou. To je bio naš najveći problem, posebno u prvom poluvremenu. Dozvolili smo im da nas guraju po terenu, a to je nedopustivo u ovoj ligi. Moramo da igramo jače i intenzivnije. U drugom poluvremenu sam pokušao da budem agresivniji. Nažalost, oni su pogodili mnogo šuteva. Imali su samopouzdanje jer su vodili tokom cele utakmice - izjavio je Braun.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun

Ni Žalgirisu u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Litvanski gigant upisao je tri vezana poraza u Evroligi - od Barselone, Olimpijakosa i Panatinaikosa.

EVROLIGA - 10.KOLO:

Četvrtak

Žalgiris - Crvena zvezda 19.00

Alba - Olimpijakos 20.00

Milano - Efes 20.45

Valensija - Himki 21.00

Petak

Bajern - Panatinaikos 20.30

Asvel - Fenerbahče 20.45

Barselona - Makabi 21.00

Baskonija - Zenit 21.00

Real - CSKA 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading