Radonja nokautirao Olimpijakos, Real ponizio Himki i izašao iz krize

Autor:

Sport

19.11.2019

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Real Madrida su potvrdili da su izašli iz krize ubedljivom pobedom nad Himkijem 104:76, što je bila četvrta pobeda “kraljevskog kluba” zaredom i tako je potvrđeno da se izašlo iz krize.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo niže pobede

Entoni Rendolf je bio najbolji sa 19 poena, a po 15 su imali Fakundo Kampaco i Valter Tavareš.

Bajern Dejana Radonjića je u tesnom meču uspeo da savlada Olimpijakos 85:82, uz 13 poena Vladimira Lučića. Danilo Bartel je imao 18 poena, a kod Olimpijakosa Boldvin je bio najbolji sa 19 poena.

Valensija i Zenit su u Španiji odigrali meč na jednu loptu, gde je na kraju boljii domaći tim sa 94:90. Džordan Lojd je u redovima Valensije imao 14 poena, dok je kod Zenita bivši plej Partizana Aleks Renfro imao 15 poena.

ASVEL je nakon pobede nad Crvenom zvezdom poražen na svom terenu od Efesa 90:84, uz 16 poena Vasilija Micića, koliko je imao i Rodrigo Beboa, dok je Šejn Larkin brojao do 19.

Olimpija iz Milana je dosta lagano pobedila Makabi iz Tel Aviva 92:88, te je tako zaustavljena velika serija pobeda tima iz Izraela.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading